takk for konkret grei oppskrift av sushiris på grøtris. Det er liksom det vi har i skuffen den dagen butikken endelig får inn salmalaks. som ikke er hver dag her vi bor. W-pasta har vi fra før i kjøleskapet klok av skade, og hvem eier ikke en soyasaus i våre dager uansett hvor laaaangt utpå bøgda du bor:))
Hei. Beklager veeeldig sent svar men jeg håndterer ikke denne bloggen lenger men skriver om sushi her: http://ingeborgskokebok.no/?p=7
JA jeg bruker den risen som skal koke 45 minutter, som har en beige farge utenpå. Når den har ligget i bløt i 20 minutter og deretter kokt så er den perfekt og smaker helt riktig slik vi vil ha den. Håper svaret bidrar selv om dette er flere år siden :-)
Hei. Dette synes jeg var veldig hyggelig - det er jo flott at jeg kan bidra til deg med de oppskriftene jeg legger ut. Her oppdateres sidene på ny blogg: http://ingeborgskokebok.no/?p=7 Jeg ser at siden er identisk og ble flyttet over da jeg opprettet .no domenet. Det er behov for at gutta jeg bor sammen beskriver hvordan de lager maki, og det skal jeg jammen få til!
Håper du vil følge meg fortsatt, og denne blogspot kontoen blir ikke nedlagt av meg!
Lykke til med sushi og jeg hører gjerne om du har noen gode råd å bidra med i oppskriften.
takk for konkret grei oppskrift av sushiris på grøtris. Det er liksom det vi har i skuffen den dagen butikken endelig får inn salmalaks. som ikke er hver dag her vi bor. W-pasta har vi fra før i kjøleskapet klok av skade, og hvem eier ikke en soyasaus i våre dager uansett hvor laaaangt utpå bøgda du bor:))
SvarSlettbruker du grøtris som skal koke i 1 time ?
SvarSlettHei.
SlettBeklager veeeldig sent svar men jeg håndterer ikke denne bloggen lenger men skriver om sushi her:
http://ingeborgskokebok.no/?p=7
JA jeg bruker den risen som skal koke 45 minutter, som har en beige farge utenpå. Når den har ligget i bløt i 20 minutter og deretter kokt så er den perfekt og smaker helt riktig slik vi vil ha den.
Håper svaret bidrar selv om dette er flere år siden :-)
Du må ikke finne på å legge ned denne bloggen ... bare så det er sagt. Redder meg hver gang jeg lager sushi
SvarSlettMvh Kjetil
Hei. Dette synes jeg var veldig hyggelig - det er jo flott at jeg kan bidra til deg med de oppskriftene jeg legger ut.
SlettHer oppdateres sidene på ny blogg: http://ingeborgskokebok.no/?p=7
Jeg ser at siden er identisk og ble flyttet over da jeg opprettet .no domenet. Det er behov for at gutta jeg bor sammen beskriver hvordan de lager maki, og det skal jeg jammen få til!
Håper du vil følge meg fortsatt, og denne blogspot kontoen blir ikke nedlagt av meg!
Lykke til med sushi og jeg hører gjerne om du har noen gode råd å bidra med i oppskriften.
Hilsen fra Ingeborg.