Husets cøliaker sto lørdag formiddag uten brød i skuffen. Jeg følte meg litt skyldig for det inntrufne men ble reddet av Gluten- og melkefri Inspirasjon.
200 gram fint mel / Semper fin mix
50 gram havregryn
50 gram mandler malt i foodprosessor
en neve sukker
2 ts Fiberhusk
1/2 ts salt
2 ts bakepulver
2 egg
1 dl frokostjuice
4 dl vann
3 ss olivenolje
Bland alt det tørre, tilsett egg, juice, vann og olje og rør godt sammen.
La det stå og svelle før det helles over i smurte muffinsbrett. Fyll nesten opp til kanten da de ikke hever mye.
Stek på 220 grader i 20 minutter.
Så flott at de blei gode - jeg tenkte å prøve meg frem med flere smaker - dersom du prøver deg frem må du bare gi lyd i fra deg!
SvarSlettJeg syntes det var veldig spennende med malte mandler, mulig det er godt med litt finhakket aprikos? Er det andre smaker du foreslår?
SvarSlett