Print Friendly and PDF

mandag 15. august 2011

Lavkarbobrød


Brød for deg som lever høyprotein-livet. Til 2 brød i form trenger du:


8 ss linfrø

120 g havrekli

60 g malte solsikkefrø

100 g sesamfrø

3 ss bakepulver

Ca 60 g malte valnøtter

1 beger kesam

8 sammenvispede egg (el 7 store)

7 ss nøytral olje



Alt blandes i kjøkkenmaskin;alt det tørre blandes sammen først, deretter det flytende oppi. Bland godt. Deigen skal være som sementblanding, dvs ganske flytende. Er den for flytende, er det bare å ha litt mer kli i blandingen. Ha bakepapir i brødformene, ellers setter brødene seg fast.

Stek på 180° (170 grader på varmluft) i ca 1 time. Stikk i brødene med en pinne for å sjekke at de er stekt. Avkjøl helt på rist. Brødene holder seg godt i kjøleskapet og kan godt fryses.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar