Print Friendly and PDF

torsdag 9. juni 2011

Knekkebrød av frø


Knekkebrød er godt som et lite mellommåltid. Det er mange varianter en kan lage som smaker svært forskjellig, men felles for de aller fleste er at de smaker godt.
Andre gode varianter er her og her.

Disse knekkebrødene er med bare frø og egg, veldig lett å lage og smaker deilig! Takk til Lilly Marit på jobben!
Oppskriften er til en liten porsjon, jeg dobler til en langpanne.

1 dl solsikkefrø, ristes i tørr stekepanne
1 dl knuste linfrø
1 dl sesamfrø, ristes i tørr stekepanne
1 dl hakkede valnøtter
1/2 ts salt
2 egg
Blandes sammen,
presses flatt på bakepapir på en stekeplate.
Stekes ved 180 grader i 15-18 minutter,
avhengig av hvor tynt det er presset utover.
Skjæres opp i passende stykker, settes inn igjen i åpen avslått ovn,
og tørkes til ovenen er kald.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar