Retten er lettvint å lage, og passer til 4 personer:
6 kyllingfileter
1 løk
3 fedd hvitløk
3 cm fersk ingefær eller 1 ts tørket
3 ss olje
1 ss salt
1 terning kyllingbuljong
3 dl vann
2 dl kremfløte
1/2.1 ss Vindaloo karripasta (eller annen sterk karripasta)
1 ss maisenna
1 blomkålhode
Skrell og finhakk løk, hvitløk ov fersk ingefær.
Fres alt i olje til løken er gjennomsiktig. Bruker du tørket ingefær skal den først tilsettes nå.
Skjær kyllingfiletene i 2 cm brede strimler og stek med det andre i 2-3 minutter.
Ha i salt. Tilsett fløte, vann, buljongterning og Vindaloo-pastaen og la alt surre under lokk i 10 minutter.
Del blomkålen i små buketter og ha i pannen.
Kokes 3-5 minutter.
Rør maisenna ut i litt vann, hell i pannen og kok noen minutter til.
Server med kokt ris og søt Mangochutney til.
Ingen kommentarer:
Legg inn en kommentar