300 g Ingers blåmuggost eler annen fast blåmuggost
1 egg
ca 2 ss maisenna
2-3 tacoskjell
Flytende honning/Akasiehonning
fersk chili
avokado
Del osten i ca 2-3 cm store biter.
Lag til tre skåler med maisenna, egge og knuste tacoskjell.
Tacoskjellene knuses best i en plastpose slik at de kan "gnies" til små smuler.
Vend ostebitene i maisenna.
Dypp i egg.
Vend i knuste tacoskjell.
Stek i panne med nøytralolje / frityr, rikelig rapsolje i liten stekepanne fungerer fint.
Vend ofte for å få en sprø skorpe.
Server på fat eller tallerken med flytende honning.
Litt finhakket chili og avokado (eller guacamole) smaker godt til.
1 egg
ca 2 ss maisenna
2-3 tacoskjell
Flytende honning/Akasiehonning
fersk chili
avokado
Del osten i ca 2-3 cm store biter.
Lag til tre skåler med maisenna, egge og knuste tacoskjell.
Tacoskjellene knuses best i en plastpose slik at de kan "gnies" til små smuler.
Vend ostebitene i maisenna.
Dypp i egg.
Vend i knuste tacoskjell.
Stek i panne med nøytralolje / frityr, rikelig rapsolje i liten stekepanne fungerer fint.
Vend ofte for å få en sprø skorpe.
Server på fat eller tallerken med flytende honning.
Litt finhakket chili og avokado (eller guacamole) smaker godt til.
Ingen kommentarer:
Legg inn en kommentar