Print Friendly and PDF

fredag 22. juli 2011

Jordbærsyltetøy til frysing

Jordbær er sommer - fryst syltetøy av jordbær er gode minner om sommer!


Her er slik jeg pleier å gjøre det:

Bland godt sammen 1 kg sukker og en pakke Certo / Jam frysepulver.
Hell 1,5 kg renset jordbær i foodprosessoren med kniven
(det er så mye jeg får plass til)
Hell 380 g av sukkerblandingen over bærene.
Kjør foodprosessoren på full styrke til alle bærene såvidt er knust,
det er godt om det er litt biter igjen.
Hell syltetøy på frysebeger, sett på lokk og lim på lapp med JORDBÆR 2011.

Jeg kjøper frysebegrene i pakker med 6 på Meny.
De kan fint kjøres i oppvaskmaskinen etter syltetøyet er spist opp, og jeg har de liggende til neste sommer.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar