Print Friendly and PDF

torsdag 8. desember 2011

Sjokolade-biscotti

3 egg
150 g sukker
150 g brunt sukker
1 ts kanel

1.5 ts bakepulver
420 g hvetemel
200 g hakket sjokolade (Selskaps- el 70%-)
100 g hakkede tørkede tranebær

Pisk egg og begge sukkertyper til eggedosis. Tilsett mel/bakepulver/kanel og bland godt. Rør inn sjokolade og tranebær. Del deigen i tre deler og rull til lange pølser (stekeplate-lengde) og legg rullene på stekeplate med papir. Stek ved 175 grader midt i ovnen i ca. 25 min. Ta ut og avkjøl ca 10 min og senk ovnstemperaturen til 150 grader. Skjær skiver (litt på skrå) på vel 1 cm bredde, legg på stekeplate igjen og stek videre i ca 20 min. Avkjøl på rist og oppbevar kjølig.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar