Print Friendly and PDF

onsdag 14. desember 2011

Sarah Bernard


En trofast sliter av en julekake og den som først blir spist opp. Livet er kort for en Sarah Bernard men gir andre stor glede!
250 g skåldede mandler, malt
3,5 dl melis
3 små eggehviter, piskes stive
Tilsett mandler og melis i eggehviter.
Settes med 2 ts på bakepapir.
Stekes ved 180 grader i ca 10 min.
Avkjøl kakene før de løsnes fra platen.

Fyll:
200 g smør
3 dl melis
3 eggeplommer
1 plate revet mørk sjokolade
Bland smør, melis go eggeplommer til en smidig krem og rør inn revet sjokolade.
Legg fyllet på bunnen av kakene i en pyramideformet topp.
Sett kakene kaldt til fyllet er helt stivt.
Glasur:
2 plater sjokolade
2 ss smeltet delfiafett
Smeltes sammen og avkjøl litt, dypp kakene i det sett kaldt.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar