I mange år har jeg virkelig strevd med å få til gode pepperkaker. Mine glutenfrie pepperkaker blir tørre, sprø og forferdelig porøse. De er helt uegnet til hus.
Glutenfrie pepperkaker skal bakes med bakepulver, og her er årets kaker, de ble perfekte!
300 gr smør
2 dl sirup
300 gr sukker
2 dl kremfløte
1 ts nellik
1 ts ingefær eller 1 ts anis
1 ts pepper
4 ts kanel
2 ts bakepulver
800 gr Toro glutenfri fin kakemiks, mulig litt mer
Smelt smør, sirup og sukker på svak varme
Rør til sukkeret er oppløst, og avkjøl
Tilsett fløten
Bland krydder, bakepulver og sikt i det meste av melet
Rør sammen deigen og dryss over resten av melet
Settes kjølig til neste dag.
Stekes ved 175 grader i 7 minutter.
Hei Ingeborg!
SvarSlettBloggen din har fanget vår oppmerksomhet på grunn av kvaliteten av oppskriftene. Vi ville bli glade hvis du ønsker å bli med i Alleoppskrifter.no, slik at vi kunne koble til den.
Alleoppskrifter er en søkemotor som samler de beste norske matlaging nettsteder og blogger fra Internett.
Flere hundre blogger er allerede registrert her og dra nytte av den trafikken vi sender til sine blogger og nettsteder.
For å bli med Alleoppskrifter, bare gå til http://www.alleoppskrifter.no/ga-med-i-matbloggtoppen
Legg vår Widget og bloggen din vil bli vist på vår topp liste!
Ha en fin dag!
Vennlig hilsen,
Elin
Alleoppskrifter.no
Takk for deilig oppskrift, er skrevet ut og skal prøves snarest! :)
SvarSlettSå bra - lykke til!
SvarSlettHilsen Ingeborg.