2 store auberginer som deles i to på langs
Skjær rundt kanten for å kunne skrape ut innholdet,
la det stå igjen 1cm langs veggen.
Strø salt på auberginene, skyll før de fylles.
Lag kjøttsaus av
400g kjøttdeig
1 løk
1/2 rød paprika
Lag hvit ostesaus av
4 dl melk
1 1/2 ss maisenna som røres ut i litt kaldt vann
150g gulost
Skjær rundt kanten for å kunne skrape ut innholdet,
la det stå igjen 1cm langs veggen.
Strø salt på auberginene, skyll før de fylles.
Lag kjøttsaus av
400g kjøttdeig
1 løk
1/2 rød paprika
Lag hvit ostesaus av
4 dl melk
1 1/2 ss maisenna som røres ut i litt kaldt vann
150g gulost
Ha kjøttsaus i de halve auberginene.
Hell på ostesaus, bruk en skje for å vende ostesausen
inn i kjøttsausen.
Ha osteskiver over.
Stekes ved 200 grader i ca 30 minutter.
Hell på ostesaus, bruk en skje for å vende ostesausen
inn i kjøttsausen.
Ha osteskiver over.
Stekes ved 200 grader i ca 30 minutter.
Ingen kommentarer:
Legg inn en kommentar